Календар виставок Контакт English Deutsch
 
Visual
Виставка харчових технологій,
упаковки та інгредієнтів
Кельн, 20 - 23 березня 2018
 
 
   
Головна / Про виставку

Статистика виставки

за 2015 рік:

Періодичністьраз на 3 роки
Площа121 тисяча кв. м
Кількість експонентів1501
   - з них закордонних56%
Кількість відвідувачів45 тисяч
   - з них закордонних50%


Тематика:

  • Технології переробки.
  • Технології упаковки.
  • Автоматизація та управління.
  • Безпека продуктів і контроль якості.
  • Холодильні технології та кондиціонування повітря.
  • Конвеєри, транспортування, склади.
  • Інгредієнти і добавки.
  • Запчастини, комплектуючі, обробка поверхонь.