Календар виставок Контакт English Deutsch
 
Visual
Технології та інгредієнти кондитерського виробництва.
Кельн, 28 - 31 січня 2018
 
   
Головна / Про виставку

Статистика виставки

за 2017 рік:

Періодичністьщорічно
Площа12 тисяч кв. м
Кількість експонентів211
   - з них закордонних65%
Кількість відвідувачів17 тисяч
   - з них закордонних65%


Тематика:

  • сировина та інгредієнти;
  • пакувальні матеріали;
  • пакувальне обладнання;
  • обладнання для виробництва кондитерських виробів і снеків;
  • охолодження і вентиляція;
  • безпека продукції, контроль якості;
  • автоматизація, управління;
  • допоміжне обладнання;
  • послуги, видання;
  • утилізація відходів.

Спільно з виставкою: